Overslaan en naar de inhoud gaan
De POWER van Marnik D'Hoore

De POWER van Marnik D'Hoore

Inspirerend

Ondernemen vraagt veel van een mens, maar wat dóét het nu precies met een mens? Dat het om daadkracht en de nodige power vraagt, spreekt voor zich. Vandaar het letterwoord POWER, dat staat voor Passie, Ondernemerschap, Waardering, Energie en Rust.

Deze keer vroeg ik aan Marnik D’Hoore van Bloovi waar hij zijn POWER elke keer weer vandaan haalt.

Wat is je grootste passie?

“Mijn grootste passie is ondernemen. Een idee omvormen tot een plan, dan een project, dat project opstarten en daar iets mee doen. Het hele proces van bedenken, creëren, vermarkten en verder uitbouwen vind ik fantastisch. Als je dat samen kan doen met een team van mensen die meegaat in het verhaal en elk zijn bijdrage kan doen dan kan dat veel energie en toekomstperspectief geven.”

Wat betekent het ondernemerschap voor jou?

"Investeren, creëren, value bieden, omzet genereren, winst maken, herinvesteren, groeien."

Welke eigenschap waardeer je het meeste bij anderen?

"Op werkvlak vind ik het zeer belangrijk dat mensen inzet en verantwoordelijkheid tonen. Dit gecombineerd met een transparante en constructieve communicatie en wederzijds respect kan ervoor zorgen dat een team of een groep vrienden grote dingen kan verwezenlijken."

Waar haal jij je energie uit? 

"Er zijn verschillende zaken waar ik energie uit kan putten. Met mensen samenwerken en zien dat de zaken vooruitgaan volgens afspraken en plan. Een connectie creëren met iemand en praten over iets, filosoferen over specifieke onderwerpen uit het leven. Daarnaast hou ik ook van sporten."

Hoe kom jij tot rust?

"Heel veel dingen geven mij rust. Zo teken ik graag op mijn iPad en ben ik graag creatief, maar even veel hou ik van films bekijken en eens niets moeten doen. Ook een boek lezen, uit eten gaan met vrienden of eens vroeg gaan slapen, daar kan ik deugd van hebben. Ik zwem en fiets ook graag. Afhankelijk van dag tot dag pik ik één van deze zaken uit om eens een versnelling lager te gaan."

Bedankt, Marnik!

Gerelateerde artikels

Lid in de kijker: Gregory Vanhoucke
Inspirerend
- Gregory Vanhoucke
"Stilstaan is achteruitgaan in onze sector"
Niels Vandecasteele Overondernemers.be
Inspirerend
- Phebe D'hondt
"Ondernemen gaat niet vanzelf, anders zou iedereen het doen"
Valerie Popelier Izytec
Inspirerend
- Valerie Popelier
“Soms moet je als ondernemer eens op pauze durven drukken”

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden