Overslaan en naar de inhoud gaan

Word lid

Echte gesprekken met echte mensen

Overondernemers.be is zoveel meer dan de zoveelste netwerkorganisatie. Het is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en waar ze diepgaande gesprekken met elkaar kunnen hebben. Het is een community waar je als lid geen nummer bent, maar een mens met een verhaal.

Het verhaal achter Overondernemers.be

In de zomer van 2018 werkte oprichtster Phebe D'hondt als copywriter in een communicatiebureau. Ze kreeg de vrijheid om veel te netwerken en hoorde boeiende verhalen van ondernemers, een groep waartoe ze zichzelf niet meteen zag behoren. Ze combineerde haar twee passies: ze interviewde ondernemers en pende hun verhaal neer op deze website (je vindt deze trouwens nog steeds onder Artikels).

Niet veel later kwam de vraag van een aantal trouwe volgers om de ondernemers ook fysiek samen te brengen tijdens een event. Dat was de start van Overondernemers.be als netwerkorganisatie. Covid-19 stak er along the way uiteraard een serieus stokje voor, maar Phebe bleef volharden. Na corona kwam ze met een lidmaatschap op de proppen en ondertussen kunnen we onszelf toch wel een gekende, inspirerende netwerkcommunity noemen.

Benieuwd naar het vervolg van dit verhaal? Klik dan hier even door.

Phebe D'hondt, founder - een terugblik naar het eerste grote event in februari 2020

Overondernemers.be is iets voor jou als je ...

 • als bedrijfsleider af en toe een klankbord mist
 • graag ideeën uitwisselt met collega-ondernemers
 • houdt van authentiek netwerken (dus geen pure salespraatjes)
 • beseft dat je van iedereen iets kan leren
 • een persoonlijk en betrouwbaar netwerk om je heen wil creëren

Check, check, check? Dan zal er wellicht wel een match zijn met onze community!

De voordelen van een lidmaatschap bij Overondernemers.be

 • 4 grotere netwerkevents inbegrepen in het lidmaatschap en toegang tot andere gratis initiatieven zoals workshops, netwerkwandelingen, klankbordsessies ...(bekijk hier alle events)
 • een vrijblijvende (bijna) maandelijkse online meet-up van 45 minuten waarop alle leden welkom zijn en waar we elkaar op een leuke en diepgaandere manier beter leren kennen
 • een ledenprofiel met links naar je website en LinkedIn-profiel (bekijk hier alle ledenprofielen)
 • 2 inhoudelijke, inspirerende printmagazines waarin jij je expertise eventueel kan delen
 • online community via WhatsApp waarin je vragen kan stellen en elkaar kan helpen
 • ledenvideo om je te verwelkomen en zichtbaar te maken als lid

Jouw investering: € 890 excl. btw per jaar.

Voel je dat dit iets voor jou kan zijn?

Iedereen is van harte welkom. De enige voorwaarde is dat je ondernemer, zaakvoerder of vennoot bent (zelfstandig in hoofd- of bijberoep, dus). We spreken je wel graag even vooraf om af te toetsen of er een match is. Boek een call met Phebe via onderstaande knop.

Je bent uiteraard ook welkom op onze eerstvolgende vrijblijvende infosessies: 31 mei om 11 uur online - 19 juni om 13.30 uur in Kruisem - 10 juli om 11 uur online. Alle geplande infosessies vind je terug in ons evenementenoverzicht.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden