Overslaan en naar de inhoud gaan

Word lid

Word lid van een groep gelijkgestemde ondernemers

Overondernemers.be is zoveel meer dan de gekende ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Het is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten. Het is een community waar je als lid geen nummer bent, maar een mens met een verhaal.

  • Maandelijkse topic talk: fysiek samenkomen met medeleden, netwerken, samen bijleren en elkaar inspireren*
  • Netwerkevents: 2 grotere netwerkevenementen waar leden en niet-leden elkaar ontmoeten (voordeeltarief voor leden), 2 afterworks per jaar met medeleden, maandelijkse Netwalking …
  • Community: online community met de leden op LinkedIn waar je al je vragen kunt stellen en eigen nieuws kan delen
  • Zichtbaarheid: ondernemersinterview, vermelding op de website, ledenmagazine en goodiebag, mogelijkheid tot (max. maandelijkse) artikels op de website, (max. jaarlijks) webinar i.s.m. Overondernemers.be …

*Voor deze events komen we zoveel mogelijk samen in het bedrijf van de leden zelf en laat ik zoveel mogelijk leden hun kennis en expertise delen. Af en toe wordt er ook een beroep gedaan op externe sprekers.

Iedereen is van harte welkom. De enige voorwaarde is dat je zaakvoerder of vennoot bent (zelfstandig in hoofd- of bijberoep, dus).

Registreer je hieronder als lid voor € 510 excl. btw per jaar.

TIJDELIJKE ZOMERACTIE

Wanneer je lid wordt tussen 1 juli en 31 augustus 2022, dan loopt je lidmaatschap sowieso tot 31 augustus 2023. Geen reden om te wachten tot na de zomer, dus! Ondertussen geniet je dan al van de voordelen voor leden: zichtbaarheid, toegang tot de community en ledentarieven voor geplande events.

Word lid

Bekijk hieronder een online infosessie over het lidmaatschap (maart 2022):

Word lid

Alle voordelen nog eens op een rijtje

Voordeel 1: online/offline zichtbaarheid

Sociale media en video-interview

Net lid geworden van Overondernemers.be? Dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan! Ik introduceer je graag via een kort video-interview, waarin we het niet alleen hebben over wat je doet, maar ook waarom je het doet en hoe jij het ondernemerschap ervaart. Want persoonlijke verhalen blijven het beste bij.

Het interview wordt gepubliceerd op sociale media, de website en in de maandelijkse nieuwsbrief.

Plekje op de website

We plaatsen je naam, sector, link naar je website en LinkedIn-profiel, en een foto op de ledenpagina. Zo kunnen niet alleen leden, maar ook niet-leden jou leren kennen.

Magazine

Het ledenmagazine verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid samen met de ledenboxen (lees verder meer).

Nieuwe leden worden vooraan aangekondigd met foto en tekst. In het hart van het magazine is plaats voor 5 ondernemersverhalen, interviews of artikels. Info over de mogelijkheden ontvang je naar aanloop van de publicatie van het magazine. Achteraan zal tot slot een volledige ledenlijst worden toegevoegd.

Voordeel 2: voordeeltarief voor evenementen

Hoe werkt het?

Bij de opstart van je lidmaatschap via deze website ontvang je logingegevens. Hiermee heb je toegang tot je account op de website.*

- Wanneer je je wenst in te schrijven voor een netwerkevenement, log je eerst in.
- Voor jou gelden dan automatisch de voordeeltarieven.
- Betaling gebeurt online. Je ontvangt later een factuur.

Voordeel 3: toegang tot members-only events

Als lid geniet je niet alleen voordeeltarieven op de gewone netwerkevenementen van Overondernemers.be, maar kan je ook deelnemen aan evenementen die exclusief voor leden worden georganiseerd. Denk aan Netwalkings (netwerkwandelingen), leuke uitstappen en dergelijke meer.

Voordeel 4: inspirerende (online) ledencommunity

In onze gesloten LinkedIn-groep is er ruimte voor dialoog, vragen stellen en inspiratie delen. Daarnaast is er ook een aparte maandelijkse nieuwsbrief voor leden.

Daarnaast zie je andere leden regelmatig terug op evenementen en members-only events waar je de tijd hebt om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Voordeel 5: publiceer gastblogs en geef webinars

Deel je kennis in een gastblog

De sterkte van Overondernemers.be zit ‘m niet alleen in de netwerkevenementen, maar ook in de content op de website. Ik heb de voorbije jaren immers hard gewerkt aan het bereik van de website door in te zetten op contentmarketing.

Een gastblog delen op de website is voortaan exclusief voor leden. Hiervoor heb ik van jou nodig:

- Een artikel van 400-600 woorden dat je zelf hebt geschreven of liet schrijven. Dit mag zeker ook een artikel zijn dat je al op je eigen website hebt gepubliceerd. Bezorg mij in dat geval zeker ook de link naar het oorspronkelijke artikel.
- In het artikel deel je vooral tips, inspiratie, kennis … Onderaan mag een kleine call-to-action staan, bijv.'download het e-book hier' of 'mail gerust naar'.
- De link naar je LinkedIn-profiel
- De link naar je website
- Eventueel een afbeelding om bij de blog te plaatsen

Je mag als lid max. 1 keer per maand een gastblog bezorgen via phebe@overondernemers.be. Gebruik hiervoor deze template. Ik ontvang deze graag 3 tot 4 weken vooraf, zodat deze op tijd kan worden ingepland.

Vergroot je naambekendheid met een webinar

in samenwerking met Overondernemers.be. Dit kan bijvoorbeeld naar aanleiding zijn van een traject dat je zal lanceren, een product dat op de markt wordt gebracht of over een actueel thema. Ik faciliteer hiervoor de communicatie en accomodatie (Zoom). Jij geeft het webinar van bij je thuis, maar ikzelf of iemand anders zal erbij zijn voor technische ondersteuning. Ook het inschrijfformulier, automatische herinneringsmails en een opname neemt Overondernemers.be op zich. Het enige wat ik niet kan beloven, is het aantal aanwezigen - hier zetten we dan samen onze schouders onder!

Voordeel 6: verrassende goodiebag

Voor jou en misschien ook dóór jou?

In de goodiebag zal ook plaats zijn voor bijdrages van leden. Dat kan gaan van een leuk gadget met je logo op tot een waardebon voor een opleiding of coachingsessie. Dat kan iets zijn wat je al hebt, of iets wat je speciaal hiervoor laat maken. De eerste goodiebag wordt verspreid in juni 2022. Op hetzelfde moment wordt ook het eerste magazine verspreid.

Naar aanloop van het magazine ontvang je meer informatie over de advertentiemogelijkheden, alsook een aantal statistieken over de ontvangers. Zo kan je voor jezelf beslissen of en wat je aan het ledenmagazine en de goodiebag zou willen toevoegen. 

Nog een vraag? Raadpleeg dan eerst onze FAQ.

Registreer je nu!

Kriebelt het om deel uit te maken van deze nieuwe, verfrissende community? I’d love to have you! Registreer je via de knop bovenaan als lid voor € 510 excl. btw per jaar.

(Lidmaatschappen worden niet stilzwijgend verlengd. Je wordt na 11 maanden gecontacteerd met de vraag of je wenst te verlengen.)

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden