Overslaan en naar de inhoud gaan
Week van de Netwerkwandelaar

#WVDNWW - Netwalking Oudenaarde

NETWERKEN
08:30 - 11 uur
Donkvijvers, Oudenaarde

Samen met een enkele andere Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren we de tweede editie van Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) van 13 tot en met 17 mei 2024! ūüöĬ†

Waarom? Netwerkwandelen wint steeds meer aan terrein. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.  

Vlaamse en Nederlandse organisatoren slaan daarom opnieuw de handen in elkaar om een week vol netwerkwandelingen te organiseren, verspreid over heel Vlaanderen en Nederland.  

Inschrijven gebeurt lokaal per initiatiefnemer. We hopen¬†je dus van harte op √©√©n van onze¬†netwerkwandelingen te kunnen verwelkomen. Alle andere wandelingen van de andere organisatoren kan je bekijken op ūüĎČ www.weekvandenetwerkwandelaar.be¬†¬†

Laten we er een sportieve en verbindende week van maken! ūü•ĺ¬†

 

Overondernemers.be is één van de kernorganisatoren van dit initiatief. We hanteren sinds dit jaar enkele richtlijnen om dit label uniform te maken. In tegenstelling tot onze gewoonlijke Netwalkings betalen zowel leden als niet-leden een kleine bijdrage voor de wandelingen tijdens Week van de Netwerkwandelaar. In ruil daarvoor krijg je bij aankomst en nadien van mij een drankje, en voegen we een kort en inspirerend inhoudelijk deeltje toe tijdens de wandeling. Laat je verrassen ;-)! Deze WVDNWW-wandelingen duren ook langer dan onze gewoonlijke wandelingen, namelijk 2,5 uur (van aankomst tot vertrek, de wandeling zelf duurt ongeveer anderhalf uur). 

 

Praktisch:

  • Verzamelen op de grote parking van de Donkvijvers (exacte locatie)
  • Aankomst 8.30¬†uur met een koffietje en ontbijtkoekje
  • Vertrek wandeling om 9 uur
  • Einde wandeling voorzien rond 10.30 uur
  • Halfuurtje napraten met een drankje
  • Ben je na inschrijving verhinderd of merk je onderweg dat je te laat komt? Laat dan graag iets weten via 0475 87 38 84 (gsm-nummer Phebe).

 

Tot dan!

 

 

Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat er foto's van jou kunnen worden genomen tijdens het event en dat deze online voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je dit niet wil, laat het ons dan even via e-mail weten, dan houden we daar rekening mee. Je blijft uiteraard van harte welkom!

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden