Overslaan en naar de inhoud gaan
WVDNWW foto

#WVDNWW Netwalking Deinze

Netwalking
16 uur
Deinze

Met trots kunnen we het eindelijk aankondigen! Samen met een tiental andere Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren we dé Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) in mei 2023! 🚀 

Waarom? Netwerkwandelen wint aan terrein. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.  

Een tiental ondernemers lanceren daarom van 22 tot en met 26 mei een week vol netwerkwandelingen verspreid over heel Vlaanderen en Nederland, om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken.  

Inschrijven gebeurt lokaal per initiatiefnemer. We hopen je dus van harte op één van onze netwerkwandelingen te kunnen verwelkomen. Alle andere wandelingen kan je bekijken op 👉 www.weekvandenetwerkwandelaar.be  

Laten we er een sportieve en verbindende week van maken! 🥾 

 

Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden, maar wel graag registreren via de website, zodat we weten wie we mogen verwelkomen.

Praktisch:

  • Verzamelen op deze parking (Google Maps)
  • Vertrek 16 uur
  • Einde voorzien rond 17.30 uur ten laatste
  • Ben je na inschrijving verhinderd of merk je onderweg dat je te laat komt? Laat dan graag iets weten via 0475 87 38 84 (gsm-nummer Phebe).

Tot dan?

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden