Overslaan en naar de inhoud gaan
Workshop personal branding & authentiek netwerken

Workshop personal branding & authentiek netwerken

Ledenevent
10 uur
Fabriek Botaniek, Kruisem

*INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENT BINNENKORT MOGELIJK*

 

Vanaf dit werkjaar bieden we met Overondernemers.be een eigen workshop aan! Een workshop ontworpen om je te helpen jezelf op een authentieke manier te presenteren en te netwerken.

Tijdens onze workshop leer je hoe je het meeste kan halen uit je eigen personal brand. Je ontdekt hoe je jouw unieke talenten en vaardigheden kunt gebruiken om jezelf te onderscheiden. Je leert ook hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en hoe je op een effectieve manier communiceert met jouw doelgroep.

Het onderwerp authentiek netwerken is hierbij de perfecte aanvulling op personal branding. Authentiek netwerken is iets wat we bij onze ondernemerscommunity hoog in het vaandel dragen. Hier leer je hoe op een authentieke manier verbinding kan maken met mensen en hoe je op een laagdrempelige manier kan netwerken. We delen enkele interessante tips & tricks die je kan toepassen wanneer je gaat netwerken.

De workshop wordt gegeven door Phebe en Reno zelf en is enkel toegankelijk voor leden. De workshop zit inbegrepen in het lidmaatschap.

 

Programma:

  • 10 uur: verwelkoming
  • 10.30 - 12 uur: workshop

 

Praktisch:

  • Datum: woensdag 18 oktober 2023
  • Tijdstip: 10-12 uur
  • Locatie: Fabriek Botaniek, Kruisem
  • Log in als lid om je te kunnen inschrijven voor dit event!

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden