Overslaan en naar de inhoud gaan
Mathieu Devies

Workshop Hartcoherentie met expert Mathieu Devies (i.s.m. La Vie A'lor)

LEREN
9 - 12 uur
Studio Salens (Beernem)

Zelfzorg wordt steeds meer als een prioriteit gezien bij ondernemers, en gelukkig maar! Want je hebt al je energie nodig om veerkrachtig te kunnen ondernemen.

Er zijn heel wat technieken, tools en methodes om aan je fysieke en mentale welzijn te werken. Eentje daarvan is hartcoherentie. In dat topic duiken we op dinsdag 3 september met expert ter zake Mathieu Devies van de Aandachtsacademie

Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met La Vie A'lor. 

 

Wat is hartcoherentie?

Hartcoherentie betekent zoveel als je zenuwstelsel in balans brengen door middel van ademhaling. Met andere woorden, je gaat weg uit fight, flight of freeze. Mathieu noemt het ook wel eens: 'van overleven naar floreren'. Lees hier op de website van Mathieu nog heel wat meer over hartcoherentie als je dat wil.

 

Wat je van deze workshop mag verwachten?

  • een theoretische introductie over hartcoherentie, hartritmevariatie, ademhaling en ons zenuwstelsel in begrijpbare taal
  • een duidelijk overzicht van de voordelen op korte en lange termijn van hartcoherentie
  • we duiken in de praktijk met biofeedback: met een sensor zie je zelf wat ademhaling met je lichaam doet 
  • concrete tips & tricks om er verder thuis mee aan de slag te gaan

 

Wie is Mathieu Devies?

Mathieu Devies is klinisch psycholoog, psychotherapeut en hartcoherentiecoach. Hij leert mensen om aandacht te hebben voor zichzelf, hun emoties en hun lichaam, in het hier en nu. Verbinding met jezelf leidt immers tot verbinding met anderen en met de wereld om je heen. Eén van zijn specialisaties is ademwerk en dan meer bepaald hartcoherentie(training). Ontdek hier meer over Mathieu.

 

Over La Vie A'lor

Deze sessie is een co-creatie van Overondernemers.be en La Vie A'lor. Lore Martens wil mensen met haar initiatief laten bruisen van inspiratie om diep in zichzelf te duiken en hun klompje goud te ontginnen. We hebben immers allemaal nog zoveel te leren over ons lijf, brein en ziel. Lees hier meer over La Vie A'lor en Lores inspiratiesessies.

 

ALLE PRAKTISCHE INFO NOG EVEN OP EEN RIJTJE

  • Datum: dinsdag 3 september
  • Tijdstip: van 9 tot 12 uur
  • Locatie: Studio Salens, Beernemsteenweg 77, 8750 Wingene (Google Maps)
  • Opgelet, slechts 20 plaatsen ...

 

Klaar om geïnspireerd te worden? Tot dan!

 

Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat er foto's van jou kunnen worden genomen tijdens het event en dat deze online voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je dit niet wil, laat het ons dan even via e-mail weten, dan houden we daar rekening mee. Je blijft uiteraard van harte welkom!

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden