Overslaan en naar de inhoud gaan
Workshop ademwerk en ijsbad

Workshop: ademwerk en ijsbad bij 2B Ultra

EXPERIENCE
9:00 - 12:00 uur
2B Ultra (Eeklo)

Met Overondernemers.be staan we voor échte gesprekken met échte mensen. Het uitdragen van authentiek netwerken en het faciliteren van duurzame connecties is onze core missie. Maar daarnaast hebben we ook een hart voor persoonlijke ontwikkeling, groei en het ontwikkelen van een ijzersterke mindset.

Daarom organiseren we op maandag 22 april een tweede editie van de ijsbad- en ademhalingsworkshop bij 2B Ultra.

 

Als ondernemer krijg je vaak te maken met stress, lange dagen en korte nachten in een veeleisende wereld. Daarom nemen we tijdens deze unieke workshop even de tijd om stil te staan. Samen gaan we een uitdaging aan die een positieve impact heeft op onze fysieke en mentale gezondheid.

Gedurende een voormiddag dompelen we ons onder in verschillende ademhalingstechnieken, leren we de controle behouden over ons eigen lichaam en trotseren we een ijsbad.

‘En waarom zou ik dit doen?’

Eerst en vooral zorgt het voor een enorme energieboost omdat je lichaam een heleboel gelukshormonen aanmaakt in een ijsbad. Daarnaast geeft het je ook meer kracht en zelfvertrouwen. Een ijsbad trotseren is niet niks!

Tijdens deze workshop leer je om de reacties van je lichaam te controleren door verschillende ademhalingstechnieken te beoefenen. Hierna stellen we ons lichaam kort maar krachtig bloot aan de koude: het fameuze ijsbad.

 

Je lichaam blootstellen aan koude heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Een boost voor je metabolisme
  • Verbeterde slaapkwaliteit
  • Meer concentratievermogen
  • Meer energie
  • Versterkte immuniteit
  • Minder ontstekingen

 

Gecertificeerd trainer Timmy legt de voordelen van ademwerk en het ijsbad verder uit in deze video.

Tijdens de workshop word je begeleid door de ervaren experts van 2B Ultra. Zij zullen je leren hoe je de kou kan omarmen en beheersen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de technieken worden toegepast op een correct en veilige manier.

Deze workshop zal ongeveer zo’n 2,5 à 3 uur in beslag nemen. 

Let op: er zijn slechts 12 plekken beschikbaar!

 

Praktisch:

  • Datum: maandag 22 april 2024
  • Tijdstip: van 9 tot 12 uur
  • Locatie: 2B Ultra, Molenstraat 160C, 9900 Eeklo

 

Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat er foto's van jou kunnen worden genomen tijdens het event en dat deze online voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je dit niet wil, laat het ons dan even via e-mail weten, dan houden we daar rekening mee. Je blijft uiteraard van harte welkom!

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden