Overslaan en naar de inhoud gaan
Sales, Marketing en Strategie

Sales, Marketing en Strategie

Ledenevent - inspirerend
19 uur
Publiek Authentiek, Gent

Wees donderdag 23 maart 2023 welkom op ons inspirerend ledenevent over sales, marketing en strategie!

Als ondernemer wil je constant bijleren en je kennis verbreden. Dat beseffen we bij Overondernemers.be maar al te goed. We zijn dan ook trots om een nieuw event te introduceren dat inbegrepen zit in ons lidmaatschap. Een wederkerend evenement waarbij we experts uitnodigen voor een rondetafelgesprek rond enkele boeiende topics, gekoppeld aan een sterk inhoudelijk magazine. Daarnaast krijg je ook als deelnemer de kans om enkele gerichte vragen te stellen aan onze experts.

Niemand minder dan Jarno De SmetErendiz Ates en Pieter Nelissen zijn de bevestigde aanwezige experten. Zij komen ons alvast inspireren met hun respectievelijke expertise rond strategie en marketing. Dé salesexpert van Vlaanderen Michael Humblet kan er door omstandigheden helaas niet bij zijn, maar vervoegt ons even digitaal met een leuke verrassing ...

Tijdens deze avond kunnen jullie natuurlijk ook rekenen op lekkere hapjes en drankjes.

 

Belangrijk om te weten

Een maand voor dit evenement verschijnt ons eerste magazine gekoppeld aan dit event. In het magazine gaan we dieper in op de thema’s, worden vakexperts uitgebreid geïnterviewd, zullen leden gespecialiseerd in deze topics ook inhoudelijke bijdrages doen, en delen we mooie verhalen én nuttige tips en tricks.

Ook jij kan dus als lid opgenomen worden in dit magazine! Heb jij een verhaal, case of uniek inzicht rond het thema sales, marketing of strategie dat interessant kan zijn voor collega-ondernemers? Laat het ons dan weten! We delen hierover sowieso ook een vragenlijst in de community, waarna Phebe jullie waar mogelijk contacteert voor een interview of opname in het magazine.

 

Programma:

  • 19 uur: verwelkoming
  • 19.30 - 21 uur: rondetafelgesprek met experten en interactie in groepjes
  • 21 - 22 uur: vrij netwerkenPraktisch:

  • Datum: donderdag 23 maart 2023
  • Tijdstip: 19-22 uur
  • Locatie: Publiek Authentiek, Nieuwescheldestraat 1, Gent
  • Log in als lid om je te kunnen inschrijven voor dit event!

 

Dit evenement is inbegrepen in het lidmaatschap.Dit evenement is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Je betaalt dan € 95 excl. btw voor je deelname. Indien je meteen daarna beslist om lid te worden, trekken we dit af van je lidmaatschapsbijdrage. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

 

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden