Overslaan en naar de inhoud gaan
Koffie Connect januari

Koffie Connect - VOLZET

Koffie Connect
7.30 uur
Well Communications, Roeselare

Als ondernemer de dag op een productieve manier starten? Kom langs op onze Koffie Connect, start je dag vol energie en leg laagdrempelig contact met collega-ondernemers! Geniet daarnaast ook van enkele versnaperingen en een goede kop koffie. ☕️

Tijdens onze Koffie Connect krijg je de kans om contact te leggen met collega-ondernemers, ideeën uit te wisselen, feedback te ontvangen en potentiële klanten te ontmoeten. Raak verder ook geïnspireerd door de verhalen en positieve energie van de andere aanwezige ondernemers. De perfecte manier dus om de dag sterk te starten!

 

Programma:

  • 7.30 – 9.30 uur: koffie & ontbijt + vrij netwerken met collega-ondernemers 
  • Als intermezzo luisteren we naar de try-out van een korte nieuwe keynote over customer experience door ons lid Hein Bruggeman.

 

Praktisch:

  • Datum: donderdag 18 januari 2024
  • Tijdstip: 7.30 uur
  • Locatie: Well Communications, Knapenstraat 5, Roeselare

 

Door in te schrijven voor dit event ga je ermee akkoord dat er foto's van jou kunnen worden genomen tijdens het event en dat deze online voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt. Als je dit niet wil, laat het ons dan even via e-mail weten, dan houden we daar rekening mee. Je blijft uiteraard van harte welkom!

 

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden