Overslaan en naar de inhoud gaan
Klankbordsessie Zulte

Mindsetsessie

Ledenevent - intiem
11 uur
Verzekeringskantoor Johan Desmet, Zulte

Als ondernemer word je constant geconfronteerd met uitdagingen, dilemma’s en vraagstukken. Als ondernemer blijven de dingen voortdurend bewegen en veranderen. Daarom vinden we het bij Overondernemers.be belangrijk om hier even bij stil te staan en te focussen op één van de belangrijkste onderdelen binnen ondernemerschap. Mindset.

Op 16 mei 2023 geven we 6 leden van Overondernemers.be de kans om een kleinschalige groepscoaching onder leiding van mindsetcoach Christophe Vandeputte bij te wonen. Christophe omschrijft zichzelf als 'Mindset Engineer' en is de zaakvoerder van HOOFDZAAK.

 

Wat mag je verwachten?

Een energieke round-table met in totaal 6 ondernemers. Tijdens deze sessie geven we je de kans om een uitdaging, case of vraag mee te brengen en voor te leggen aan Christophe én de aanwezige ondernemers. Tijdens deze sessie proberen we samen te brainstormen over jouw case en de kern van het probleem te achterhalen. Zonder dat je het merkt zal je gecoacht worden en nieuwe inzichten met waardevolle feedback ontvangen van collega-ondernemers. Van goudwaarde!

Deze sessie is beschikbaar voor slechts 6 leden van Overondernemers.be. First come, first served. Wees er dus snel bij! Heb je interesse om erbij te zijn? Stuur dan een mailtje naar community@overondernemers.be

We danken alvast ons lid Delphine Desmet van Verzekeringskantoor Johan Desmet voor haar gastvrijheid in Zulte!

 

Programma:

  • 11 uur: ontvangst
  • 11.15-13.15 uur: mindsetsessie
  • 13.15-14 uur: lunch en netwerken

 

Praktisch:

  • Datum: dinsdag 16 mei 2023
  • Tijdstip: 11-14 uur
  • Locatie: Verzekeringsmakelaar Johan Desmet, Rijksweg 129A, Zulte

 

Je bijdrage voor dit event bedraagt € 50 excl. btw.

 

Dit evenement is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden