Overslaan en naar de inhoud gaan
foto WVDNWW

Geannuleerd #WVDNWW Netwalking Kruibeke

Netwalking
11 uur
Kruibeke

Met trots kunnen we het eindelijk aankondigen! Samen met een tiental andere Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren we dé Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) in mei 2023! 🚀 

Waarom? Netwerkwandelen wint aan terrein. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.  

Een tiental ondernemers lanceren daarom van 22 tot en met 26 mei een week vol netwerkwandelingen verspreid over heel Vlaanderen en Nederland, om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken.  

Inschrijven gebeurt lokaal per initiatiefnemer. We hopen je dus van harte op één van onze netwerkwandelingen te kunnen verwelkomen. Alle andere wandelingen kan je bekijken op 👉 www.weekvandenetwerkwandelaar.be  

Laten we er een sportieve en verbindende week van maken! 🥾 

 

Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden, maar wel graag registreren via de website, zodat we weten wie we mogen verwelkomen.

Praktisch:

  • Verzamelen op het Koningin Astridplein 20 in Kruibeke, voor restaurant De Eenhoorn (exacte locatie)
  • Parkeren kan op het Koningin Astridplein of vlakbij in de Lange Gaanweg
  • Vertrek 11 uur
  • Einde voorzien rond 12.30 uur ten laatste
  • Ben je na inschrijving verhinderd of merk je onderweg dat je te laat komt? Laat dan graag iets weten via 0465 08 13 30 (gsm-nummer Reno).

Tot dan?

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden