Overslaan en naar de inhoud gaan
Elke Van Parys

De kracht van storytelling voor jouw business (Elke Van Parys)

LEREN
09:30 - 16:30 uur
Boereau (Kruisem)

Elke Van Parys is auteur van het boek De Perfecte Presentatie, is zelf herstellend perfectionist en gepassioneerd door storytelling. Met haar Powerful Talks for Business zal ze een reeks boeiende events neerzetten in het prachtige Boereau in Kruisem. Met deze editie geeft ze een veelbelovende aftrap.

Overondernemers.be is vereerd ambassadeur te mogen zijn voor Elkes events. We brengen dit event graag mee naar buiten omdat we geloven in de inhoud, de aanpak en de waarden die het event zal uitdragen. Bovendien kunnen we dankzij gebundelde krachten zelf meer events aanbieden en nog meer ondernemers inspireren via experten zoals Elke.

Inschrijven gebeurt via Elkes website. Het is fijn als je even aangeeft dat je het event via ons hebt ontdekt. En in alle openheid: Overondernemers.be ontvangt een commissie per ticket dat via ons wordt verkocht. 

 

INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENT DOE JE BIJ ELKE ZELF VIA DEZE LINK.

 

Meer info over het event:

​Op dinsdag 11.06.2024 (09.30 u. - 16.30 u.) is Boereau in Kruisem 'the place to be' voor iedere ondernemende professional. Dan vindt de allereerste editie plaats van Powerful Talks for Business, een inspirerend evenement met boeiende sprekers, waardevolle content en powerful talks. Op het einde van de dag zul je volledig geïnspireerd en vol frisse ideeën het zomerverlof kunnen instappen. Het centrale thema van deze eerste editie is (corporate) storytelling.

 

Wat mag je verwachten:

 • 4 boeiende keynotes: Ann Wauters, Kathleen Cools, Harald Dumoulin en Elke Van Parys laten je de kracht van storytelling aan den lijve ondervinden. Ze geven jou een schat aan praktische en onmiddellijk bruikbare tips. Zo kun jij na het event onmiddellijk en succesvol met storytelling aan de slag binnen je eigen business.
 • Boeiende sofagesprekken:  tussen de presentaties door word je geïnspireerd en kun je ideeën tanken uit de verhalen en best practices van onze gastsprekers. 
 • Humor: Christophe Stienlet praat de presentaties en sofagesprekken met de nodige humor aan elkaar.
 • Verrijkende ontmoetingen: tussen de sessies door ga je in verbinding met de sprekers en met andere ondernemende professionals.
 • Energie en inspiratie: op deze dag kun je volop energie tanken en inspiratie opdoen.  Kortom, Powerful Talks is de 'Energy Shot' die jij nodig hebt!
   


Nog even in detail de keynote speakers en hun topics:

 • Harald Dumoulin (Smartpresentations.be) vertelt je meer over corporate storytelling
 • Kathleen Cools (Attitudo.be) leert je alles over de kracht van storytelling in sales
 • Elke Van Parys (Elkevanparys.biz) verklapt je de ultieme formule om beklijvende verhalen te maken voor boeiende presentaties
 • Ann Wauters, de voormalige leading lady van de Belgian Cats, trakteert jou op een mooi staaltje storytelling en deelt haar unieke en persoonlijke ervaringen als topsporter.

Waarom storytelling als centraal thema?
Mensen kopen van mensen, mensen werken met mensen en mensen willen verbinden met mensen. Daarom is het belangrijk om krachtige verhalen toe te voegen aan je communicatie. Verhalen zorgen voor verbinding en zetten mensen aan tot actie. In tijden waarin digitalisering en AI alsmaar aan terrein winnen, is storytelling het beste antidotum voor iedere professional die succesvol wil zijn én blijven.
 

Waar en wanneer?
Dinsdag 11 juni 2024 in Boereau in Kruisem. Er is gratis parking voorzien in de onmiddellijke buurt van de eventlocatie.

 

Voor wie?
Dit event is specifiek bedoeld voor ondernemende professionals die houden van waardevolle content, netwerken.

 

Tickets
Bestel je ticket via deze link.


Opgelet: er zijn slechts 70 tickets beschikbaar. Op = op!

 

Het goede doel
Een deel van de winst van het event gaat rechtstreeks naar het team van Prof. Dr. Bart Neyns van het UZ Brussel en zijn onderzoek naar alternatieve therapieën ter behandeling van huidkanker.

 

INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENT DOE JE BIJ ELKE ZELF VIA DEZE LINK.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden