Overslaan en naar de inhoud gaan
SomeFlex Summer School

3 maanden bijleren over AI en sociale media met Someflex

LEREN
Online

Omdat bijleren als ondernemers altijd belangrijk is, mag ik als ambassadeur dit leuke initiatief van Someflex mee in de kijker zetten - en uiteraard neem ik zelf ook deel!

 

Deze zomer biedt Someflex jou een unieke kans om je digitale vaardigheden te versterken.

  • Wil je vooroplopen en succes boeken met AI?
  • Wil jij je sociale media én AI-skills bijschaven?
  • Wil je 1 tot 2 werkdagen tijd uitsparen dankzij het inzetten van de nieuwste AI-tools?

Het is hoog tijd om die stap te zetten, want AI ontwikkelt zich razendsnel. En het goede nieuws: je kan dit makkelijk doen via ons leerplatform.

Van 1 juli t.e.m. 30 september 2024, dompel je jezelf onder in de wereld van AI-gedreven contentcreatie, ontrafel je de geheimen van sociale media, en ontdek je de nieuwste creatieve mogelijkheden en trends. 

Leer 3 maanden bij wat je wilt, wanneer je wilt! 


Ontdek hoe AI-tools als ChatGPT en andere tools, met slimme prompts en automatisering je werk niet alleen beter maken, maar ook zeeën van tijd vrijmaken.

Verwerf inzichten en ontdek de tools die je tot wel 1 of 2 dagen per week kunnen besparen, tijd die je dan weer investeert in strategie, vernieuwing en creatieve projecten.


Schrijf je in vóór 30 juni en krijg 3 mooie bonussen!

 

€ 100 korting dankzij Overondernemers.be

Vermeld de kortingscode CouponOO.be in de opmerking bij je inschrijving en krijg je bovendien € 100 korting, cumuleerbaar met de kmo-portefeuille die nog eens 30% subsidieert. De standaardprijs van € 537 wordt dan € 437 en daar gaat nog eens 30% van af. Wat een deal :-)!

 

Meer info en inschrijven via deze link

 

 

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden