Overslaan en naar de inhoud gaan

Word lid

Echte gesprekken met echte mensen

Overondernemers.be is zoveel meer dan de zoveelste netwerkorganisatie. Het is een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en waar ze diepgaande gesprekken met elkaar kunnen hebben. Het is een community waar je als lid geen nummer bent, maar een mens met een verhaal.

Over ons

Wij zijn Reno en Phebe, 2 jonge, gedreven ondernemers die ervan houden ons te omringen met de juiste mensen. En dat willen we ook voor al onze collega-ondernemers in Vlaanderen. Daarom richtten we Overondernemers.be op, een netwerkorganisatie waar ondernemers zich thuis voelen, op dezelfde golflengte zitten en elkaar kunnen inspireren. Ondernemen doe je vanaf nu nooit meer alleen.

Het is onze missie om ondernemers in West- en Oost-Vlaanderen samen te brengen om authentiek te netwerken, te sparren en (elkaar) te inspireren. Het doel? Duurzame relaties opbouwen met de leden en zij ook onderling met elkaar. Zo creëert elke ondernemer een sterk netwerk om zich heen.

Phebe D'hondt & Reno De Roeck, founders

De voordelen van een lidmaatschap bij Overondernemers.be

  • 4 netwerkevents inbegrepen in het lidmaatschap en toegang tot andere workshops, klankbordsessies ... (bekijk hier alle events)
  • een vrijblijvende maandelijkse online meet-up van 45 minuten waarop alle leden welkom zijn en waar we elkaar op een leuke manier beter leren kennen
  • een ledenprofiel met links naar je website en LinkedIn-profiel (bekijk hier alle ledenprofielen)
  • 3 inhoudelijke, inspirerende printmagazines waarin jij je expertise eventueel kan delen
  • online community waarin je vragen kan stellen en elkaar kan helpen
  • ledenvideo om je te verwelkomen en zichtbaar te maken als lid

Jouw investering: € 890 excl. btw per werkjaar van 1 september t.e.m. 31 augustus. Instappen kan op elk moment. Het lidgeld wordt dan per maand pro rata berekend.

Voel je dat dit iets voor jou kan zijn?

Iedereen is van harte welkom. De enige voorwaarde is dat je zaakvoerder of vennoot bent (zelfstandig in hoofd- of bijberoep, dus). We spreken je wel graag even vooraf om af te toetsen of er een match is.

Je bent uiteraard ook welkom op onze eerstvolgende vrijblijvende infosessie! De geplande sessies vind je terug in ons evenementenoverzicht.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden