OVER MIJ

Phebe D'hondt

Gepassioneerd door copywriting en ondernemers

Ik ben Phebe, voltijds aan de slag als copywriter en vertaler in een bruisend vertaalbureau. Doordat ik dagelijks in een bedrijvencentrum vertoef en vaak ga netwerken, bevind ik me elke dag tussen inspirerende ondernemers. Ondernemers die me terloops hun boeiende ondernemersverhaal vertellen. Verhalen die, naar mijn bescheiden mening, veel te weinig verspreid worden.

Mijn passie voor schrijven en ondernemersverhalen heeft geleid tot de oprichting van Overondernemers.be. Het is een platform waarop ik authentieke verhalen van ondernemers deel en waarmee ik starters en andere ondernemers wil inspireren. Want ondernemen loopt niet altijd van een leien dakje, al is dat wel wat veel mensen denken. Met persoonlijke ondernemersverhalen wil ik de mens achter de ondernemer en zijn verhaal in de kijker zetten. Want uiteindelijk zijn we allemaal maar gewoon mensen.

Overondernemers.be is een onafhankelijk platform. Dat betekent dat ik geen commerciële praatjes wil verkopen. Uiteraard praten de ondernemers die ik interview over hun bedrijf en deel ik hun website in het artikel. Hun zaak is immers een essentieel onderdeel van hun ondernemersverhaal. Maar het is niet mijn bedoeling om mijn persoonlijke mening te laten doorschemeren in de artikels. Elk verhaal wordt geschreven zoals de ondernemer het zelf zou vertellen.

Voor je employer branding, content marketing en storytelling kan een artikel van mijn hand een mooie aanvulling op je marketingplan zijn. Op Overondernemers.be is er ook ruimte om gastblogs te publiceren of jouw evenementen te delen. De enige voorwaarde daarvoor is dat het te maken heeft met het menselijke aspect van ondernemen. Ontdek wat jouw verhaal hier op mijn website voor jou kan betekenen en neem contact met me op als je meer informatie wenst.

Of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe verhalen en blogs.

Overondernemers.be

Een initiatief van Phebe D'hondt

phebe@overondernemers.be

Alle inhoud op deze website is auteursrechtelijk beschermd.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Youtube Icoon