Ontdek alle netwerkevenementen in 2021!

ONTDEKKEN
Evenementen
  • Aangemaakt op 19.08.21

Zomerevent: wat wordt jouw nieuwe normaal?


Business na corona ... Covid-19 zorgde ongewild voor een pauze in ons drukke leven. De agenda werd leeg, we hadden geen sociale verplichtingen meer. We kregen tijd om stil te staan bij wat nu echt belangrijk was in ons leven. Althans, zo hebben wij het ervaren. En wij, dat is Maarten Debie (zaakvoerder Accolade en Nimavert) en Phebe D'hondt (oprichter Overondernemers.be).

We hadden boeiende discussies, we kozen gerichte boeken over life design, the big rocks in life, het levenswiel ... om uit bij te leren, en doordat we meer tijd hadden, pasten we die ook toe in ons leven. Zowel elk voor zich, als samen. Het doel was om ook na corona bewuster te leven. Hoewel dat niet altijd evident is. 

Met dit zomerevent hopen we eindelijk weer te netwerken 'in het echt', maar ook te kunnen inspireren over bovenstaande topics. We zorgen voor een mooie setting, lekkere catering, inspirerende sessies en fijne netwerkgesprekken. Na deze dag heb je nieuwe contacten gelegd, boeiende gesprekken gehad en enkele tools om voor jezelf te bepalen hoe jouw nieuwe normaal er zal uitzien.

 

Op het programma:

8.30 - 9 uur: verwelkoming
9 - 10 uur: persoonlijke kennismaking/netwerken
10 - 12 uur: inspiratiesessie
12 - 12.30 uur: aperitief/netwerken
12.30 - 13.30 uur: warme lunch
13.30 - 15 uur: netwerkwandeling in de natuur
15 - 17 uur: inspiratiesessie
17 - 17.30 uur: drankje om af te sluiten/netwerken

Adres: Enjoy Today, Meldenstraat 45, 9700 Oudenaarde

Deelname: € 249

 

Voor dit evenement zijn er 20 plaatsen voorzien. Tot dan?