Overslaan en naar de inhoud gaan
Workshop Harelbeke

Workshop Prijszetting

Ledenevent - intens
17 uur
Business Center Stede51, Harelbeke

Donderdag 27 april organiseren we een nieuwe workshop over een thema waar iedere ondernemer wel mee bezig is: Prijszetting. Niemand minder dan prijsexpert Robin Cuypers komt langs om zijn kennis te delen tijdens een intense workshop waarbij jouw prijs centraal staat.

Robin is de zaakvoerder van Strever en Prijszetting.be. Met Strever ontwerpt hij op maat gemaakte prijsmethodes voor bedrijven die streven naar vooruitgang en zekerheid. Als prijsexpert weet hij als geen ander hoe je je prijzen naar een hoger niveau kan tillen, je prijs kan analyseren én hoe je op een correcte manier over je prijzen kan communiceren.

Tijdens deze workshop behandelen we 6 verschillende invalshoeken op prijszetting. Inhoudelijk zal het gaan over het aanbod, de kosten, de doelgroep, de meerwaarde, de concurrentie en marktonderzoek. Stap voor stap zal Robin met ons deze thema’s doorlopen in combinatie met enkele cases en oefeningen. Het doel van deze workshop is om jouw waarde beter in te schatten, meer inzicht te verwerven in je eigen prijzen (inclusief de pijnpunten en mogelijkheden) om deze uiteindelijk verder te kunnen optimaliseren op korte en lange termijn.

Na de workshop worden er broodjes en wraps voorzien én krijg je ruim de tijd om te netwerken met collega-ondernemers. Tot dan?

 

Programma:

  • 17 uur: Verwelkoming met een hapje en drankje
  • 17.30-19 uur: Workshop prijszetting
  • 19-20 uur: Eten en vrij netwerken

 

Praktisch:

  • Datum: donderdag 27 april 2023
  • Tijdstip: 17-20 uur
  • Locatie: Business Center Stede51, Stedestraat 51, Harelbeke
  • Voldoende parking bij het gebouw

 

Je bijdrage voor dit event bedraagt € 95 excl. btw.

 

Dit evenement is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden