Overslaan en naar de inhoud gaan
Kick-off

Kick-off

Ledenevent
19 uur
Fabriek Botaniek, Kruisem

- INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN -

 

 

Dinsdag 19 september trappen we ons nieuwe werkjaar af in stijl! We verwelkomen al onze leden voor een heus kick-off event in Fabriek Botaniek in Kruisem.

Tijdens dit evenement stellen we je onze nieuwe eventkalender voor, bespreken we nieuwe eventformats en richten we onze blik op de toekomst. Daarnaast mogen we ook een gastspreker van formaat verwelkomen. Niemand minder dan Conny Vandendriessche!

Conny is de co-founder van Accent Jobs, House of HR en sterke vrouw achter tal van andere bedrijven zoals We Are Jane, een investeringsfonds voor en door vrouwen, en Stella P., een onderneming met als doel het diverser maken van raden van bestuur en advies.

In 2022 bracht Conny het boek ‘Dream, Dare, Do’ uit. Een boek over 13 dromers, durvers en doeners. Een boek over het omarmen van de mindset van een echte ondernemer waarin je je dromen durft najagen en stopt met het maken van excuses. Op 19 september komt Conny ons hierover inspireren met een interessante keynote. Haar boek kan je die avond ook aankopen tijdens ons event, mocht het ondertussen nog niet op je boekenplank staan! Belangrijk: breng hiervoor € 35 cash mee voor een vlotte afhandeling. Er zal ook een QR-code voorhanden zijn om het boek online te bestellen als je dat verkiest.

 

Verder vullen we de avond in door vrij te netwerken met collega-ondernemers en te genieten van lekker eten en drinken. We voorzien een volwaardige maaltijd. Wij kijken er alvast naar uit!

 

Programma:

  • 19 uur: Verwelkoming met hapjes / netwerken
  • 19.45 uur: Toelichting Phebe en Reno eventkalender, lidmaatschap
  • 20 uur: Keynote Conny Vandendriessche
  • 21 uur: Vrij netwerken, hapjes en drankjes

 

Praktisch:

  • Datum: 19 september
  • Ontvangst: 18.30 - 19 uur
  • Adres: Fabriek Botaniek, Waregemsesteenweg 157A, Kruisem
  • Log in als lid om je te kunnen inschrijven voor dit event!

Dit evenement is inbegrepen in het lidmaatschap.

 

Dit evenement is enkel toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Je betaalt dan €95 excl. btw voor je deelname. Indien je meteen beslist om lid te worden, trekken we dit af van je lidmaatschapsbijdrage. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden