Overslaan en naar de inhoud gaan
HR, Mindset en Duurzaamheid

HR, Mindset en Duurzaamheid

Ledenevent - inspirerend
18:30 uur
Van Lanschot (bank), Kortrijk

Wees donderdag 15 juni 2023 welkom op de tweede editie van ons inspirerend ledenevent!

Ook voor dit evenement hebben we enkele interessante onderwerpen in petto. Voor deze tweede editie zijn de thema’s HR, Mindset en Duurzaamheid. Drie onderwerpen waar iedere moderne ondernemer mee bezig is.

Tijdens het event brengen we ons tweede magazine uit. In dit magazine gaan we dieper in op de thema’s, worden vakexperts uitgebreid geïnterviewd, zullen leden die gespecialiseerd zijn in deze topics een bijdrage doen, en delen we mooie verhalen en nuttige tips en tricks.

Op de cover van ons magazine zal je niemand minder dan Conny Vandendriessche terugvinden. Verder verschijnen in het magazine ook interviews met Sarah Parent van Go Forest en Niels Vandecasteele van Sunday. Beiden zullen 15 juni ook aanwezig zijn voor ons panelgesprek!

Tijdens deze avond kunnen jullie natuurlijk ook genieten van eten en drinken! Een foodtruck zal ons tijdens deze avond uitgebreid voorzien van het nodige lekkers.

 

Programma:

  • 18.30 uur: verwelkoming
  • 19-19.45 uur: panelgesprek met Sarah Parent en Niels Vandecasteele
  • 19.45-20.30 uur: eten en vrij netwerken
  • 20.30 uur: interactie in groepjes, vrij netwerken

 

Praktisch:

  • Datum: donderdag 15 juni 2023
  • Tijdstip: 18.30-22 uur
  • Locatie: Van Lanschot (bank), Beverlaai 14, Kortrijk
  • Log in als lid om je te kunnen inschrijven voor dit event!

 

Dit evenement is inbegrepen in het lidmaatschap.Dit evenement is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Je betaalt dan € 95 excl. btw voor je deelname. Indien je meteen daarna beslist om lid te worden, trekken we dit af van je lidmaatschapsbijdrage. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden