Overslaan en naar de inhoud gaan
HR, Mindset en Duurzaamheid

HR, Mindset en Duurzaamheid

Ledenevent - inspirerend
19 uur
Van Lanschot (bank), Kortrijk

Wees donderdag 15 juni 2023 welkom op de tweede editie van ons inspirerend ledenevent!

Ook voor dit evenement hebben we enkele interessante onderwerpen in petto. Voor deze tweede editie zijn de thema’s HR, Mindset en Duurzaamheid. Drie onderwerpen waar iedere moderne ondernemer mee bezig is.

We zijn momenteel volop bezig met de praktische uitwerking van het event. Binnenkort kondigen we aan welke vakexperten aanwezig zullen zijn. Stay tuned!

Tijdens deze avond kunnen jullie natuurlijk opnieuw rekenen op enkele lekkere hapjes en drankjes.

 

Belangrijk om te weten

Een maand voor dit evenement verschijnt ons tweede magazine gekoppeld aan dit event. In dit magazine gaan we dieper in op de thema’s, worden vakexperts uitgebreid geïnterviewd, zullen leden die gespecialiseerd zijn in deze topics een bijdrage doen, en delen we mooie verhalen en nuttige tips en tricks.

Ook jij kan dus als lid opgenomen worden in dit magazine! Heb jij een verhaal, case of uniek inzicht rond het thema mindset of duurzaamheid dat interessant kan zijn voor collega-ondernemers? Laat het ons dan weten! Een vragenlijst volgt later in de community.

 

Programma:

  • 18.30 uur: verwelkoming
  • 19-19.45 uur: rondetafelgesprek met experten
  • 19.45-20.30 uur: eten en vrij netwerken
  • 20.30 uur: interactie in groepjes, vrij netwerken

 

Praktisch:

  • Datum: donderdag 15 juni 2023
  • Tijdstip: 19-22 uur
  • Locatie: Van Lanschot (bank), Beverlaai 14, Kortrijk
  • Log in als lid om je te kunnen inschrijven voor dit event!

 

Dit evenement is inbegrepen in het lidmaatschap.Dit evenement is enkel bedoeld voor leden. Ben je nog geen lid, maar wil je wel eens komen proeven? Mail dan naar phebe@overondernemers.be of reno@overondernemers.be om erbij te zijn. Je betaalt dan € 95 excl. btw voor je deelname. Indien je meteen daarna beslist om lid te worden, trekken we dit af van je lidmaatschapsbijdrage. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden