Overslaan en naar de inhoud gaan
Webinar - Hoe schrijf en verstuur je een goeie nieuwsbrief?

Webinar - Hoe schrijf en verstuur je een goeie nieuwsbrief?

Marketing

Over het webinar:

In haar webinar zal Lenie je meer vertellen over nieuwsbrieven. Ze zal ingaan op vragen zoals 'zitten mensen wel te wachten op nog meer mails?' of 'nieuwsbrieven zijn toch alleen maar opdringerige verkoopmails?'.

Daarnaast zal ze ingaan op enkele veelgemaakte fouten en zal ze tips met je delen. Aan de éne kant technische, praktische tips die er mee voor zorgen dat jouw nieuwsbrief in de inbox terechtkomt en niet in de spamfolder. Daarnaast ook inhoudelijke tips die je helpen met een nieuwsbrief die ook echt gelezen wordt.

Na het webinar heb je in elk geval een lading tips om je te helpen naar een interessante nieuwsbrief die gelezen wordt.

Dit webinar is interessant voor iedereen die worstelt met het versturen van nieuwsbrieven. Of je nu ondernemer bent, freelancer of een werknemer die in opdracht voor jouw werkgever nieuwsbrieven verstuurt.

Wie is Lenie Verhelst?

Lenie Verhelst heeft een achtergrond in project- en changemanagement. Ze begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen.

Voor veel ondernemers lijkt een emailprogramma vaak super ingewikkeld. Lenie legt met veel rust en geduld alles stap voor stap -en in mensentaal- uit.

Ze gelooft dat nieuwsbrieven voor veel ondernemers een ideale manier is om verbinding met hun (potentiële) klanten aan te gaan. En dan is het jammer dat ze zich laten tegenhouden omdat het ingewikkeld lijkt of door het idee dat nieuwsbrieven alleen maar pusherig zijn.

www.lenieverhelst.be

Gerelateerde artikels

Onderschat het belang van een goede website niet
Marketing
- Maarten Van Herendael
Onderschat het belang van je website niet
ios update 14 Facebook
Marketing
- Joachim Brouckaert
Wat is de impact van iOS-update 14 op Facebookadvertenties?
Zorg ervoor dat klanten jou online vinden
Marketing
- Maarten Debie
Zorg ervoor dat klanten jou online vinden

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden