Overslaan en naar de inhoud gaan
Webinar - 10 tips voor meer beurssucces

Webinar - 10 tips voor meer beurssucces

Marketing

Over het webinar:

Misschien heb je al eens een beurs voorbereid maar verliep dat niet helemaal van een leien dakje? Wat houdt die voorbereiding precies in en wanneer plan je welke taak best in om niet in tijdsnood te komen? Waar hou je rekening mee tijdens de beursdeelname zelf? Tijdens dit webinar geeft Caroline alvast een 10-tal tips & tricks mee om jouw eerstkomende beurs optimaal te laten verlopen. Ze heeft het zowel over waar je aan kan denken tijdens de voorbereiding, enkele do’s en don’ts voor de standbemanning tijdens de beurs en hoe je best jouw opvolging na de beurs aanpakt.

Wie is Caroline Schelpe?

Caroline Schelpe is gepassioneerd door beurzen. Haar liefde voor de beurs ontstond toen ze als medewerker van de commerciële binnendienst voor het eerst mee mocht naar een houtbewerkingsbeurs in Nederland. In de jaren daarna nam ze aan tientallen beurzen deel en verzorgde ze vaak de voorbereiding van begin tot eind. Later werd ze internationaal accountmanager voor een standenbouwer, waar ze de nood aan extra ondersteuning bij beursdeelnames in bedrijven aanvoelde.

Die behoefte ligt aan de basis van Expoza, jouw partner voor beursbegeleiding van A tot Z. Caroline Schelpe biedt met Expoza een antwoord op alle beursgerelateerde vragen die een exposant maar hebben kan! Haar missie is duidelijk: mensen meer plezier leren beleven aan een beursdeelname en zo betere resultaten boeken. Want wat je graag doet, doe je beter!

www.expoza.be

Gerelateerde artikels

Webinar - Hoger scoren dan je concurrent in Google
Marketing
- Axl Van Steenacker
Webinar - Hoger scoren dan je concurrent in Google
Hoe hou je kennis en ervaring in je bedrijf als mensen vertrekken?
Marketing
- creamaster
Hoe hou je kennis en ervaring in je bedrijf als mensen vertrekken?
Herman Boel Alta Verba
Marketing
- Herman Boel
Waarom zijn vertalingen schijnbaar zo duur?

Nieuwsbrief: mis geen enkele update over events en leden