Ontdek alle netwerkevenementen tijdens de zomer en het najaar!

ONTDEKKEN
Time management
 • 05 march
 • 2019
 • 5 minuten om te lezen
 • Gwenny Verhoye

Een dag uit het leven van Gwenny Verhoye (Inner motion)


Auteur: Gwenny Verhoye, coach van Inner Balance

 

Gwenny Verhoye is naast zaakvoerder van dansschool Inner Motion ook coach onder de naam Inner Balance. Ze helpt mensen krachtiger én luchtiger in het leven te staan. Tijdens een traject bij Inner Balance krijg je praktische tips en tools aangereikt om te groeien als mens en helder terug op pad te gaan. Connecteer met Gwenny of volg haar op LinkedIn om wekelijks haar inzichten te lezen.

 Gwenny gunt ons een blik in haar agenda op woensdag 27 februari 2019

 

6.30 uur: tijd om op te staan

Met wat tegenzin verlaat ik mijn warme dekens. Vroeger dacht ik dat ik geen ochtendmens was, terwijl ik nu toch tijd maak voor mijn ochtendroutine. De focus scherp zetten met een korte meditatie, fysieke oefeningen, affirmaties en opfrissen. Daarna neem ik kort de planning voor vandaag door. Mijn woensdagen zijn tegenwoordig heel divers, dus ik kijk ernaar uit!

 

7 uur: ik maak mijn dochter klaar voor school

Ik maak onze dochter wakker. We ontbijten samen en ik maak haar klaar voor op school. Fruit, koekje, benodigdheden voor kindercarnaval… Het verdwijnt allemaal in de schooltas. Schoolschriftje nagekeken? Check. Daarna heeft ze nog even tijd om wat te knutselen of tv te kijken tot we naar school vertrekken. Mijn voorbereidingen voor het overlegmoment met mijn collega straks worden nagekeken en in de draagtas gestopt. Klaar om te vertrekken.

 

8.10 uur: plezier in de auto

Dochterlief en ik vertrekken naar school. De autorit is altijd voorzien van de nodige humor en leuke vertelsels, want we houden allebei van praten en lachen. We parkeren, er is tijd voor een knuffel en een klinkende zoen.

 

8.30 uur: ik handel enkele dringende telefoons af in de auto

Ik heb nog wat tijd over, maar ik beslis om niet meer naar huis te rijden en doe wat dringende telefoons op de parking. Daarna vertrek ik richting mijn collega.

 

9 uur: ik vergader over nieuw netwerk Ta-Da voor coaches

Ik vergader met mijn collega-oprichter van netwerk Ta-Da. Dit netwerk focust op solo-ondernemers die als corebusiness ‘het welzijn van de mens’ behandelen. Tweemaandelijks komen we met ons lerend netwerk samen om bij te dragen een elkaars groei en bloei. Daarvoor organiseren we werkvormen en leerrijke sessies en workshops.

Het overlegmoment gaat over onze volgende netwerkbijeenkomst en ook over een nieuwe workshop die we samen in het leven willen roepen. Eentje waarin we de krachten bundelen van onze beide bedrijven en waarmee we mensen willen helpen focussen op hun eigen missie. Wordt vervolgd!

 

11.15 uur: ik leer graag bij in de auto

Ik vertrek terug naar de school van mijn dochter, wat op woensdagmiddag geen pretje is in het drukke verkeer. Van de vele autoritten maak ik dankbaar gebruik van audiobestanden om bij te leren: subliminals, werkgerelateerde cursussen… Ik luister dan ook zelden naar de radio, maar gebruik deze tijd om bij te leren en mijn expertise uit te bouwen. Als ik al eens naar de radio luister, dan is het om even luidkeels mee te zingen. Wat luchtigheid in je leven brengen, kan immers wonderen doen!

 

12.45 uur: ik open de deuren van mijn dansschool Inner Motion

Na de lunch met mijn dochter open ik Inner Motion en maak ik alles klaar voor de danslessen van vandaag. Inner Motion biedt immers danslessen aan voor jong en oud, sinds 2007. Daarnaast heb ik ook Inner Balance opgericht, een coachingpraktijk waarin ik mensen help om krachtig en luchtig in het leven te staan.

Als jonge twintiger gaf ik tientallen dans- en sportlessen per week, maar ondertussen is de tijd aangebroken om de fakkel door te geven en mijn andere passie, namelijk helderheid brengen bij mensen, meer vorm te geven en te laten bloeien.

 

13.15 uur: ik geef dansles aan de allerkleinsten

Op woensdagnamiddag geef ik nog één danstraining aan de allerkleinsten van drie jaar. De rest van de lessen worden gegeven door de andere medewerkers. De rol van actief dans- en sportdocent laat ik na 20 jaar wat losser, zodat ik me meer kan richten op hoe het menselijke brein werkt en hoe je daarmee vorm kan geven aan je realiteit. Hiervoor lanceer ik coachingtrajecten voor ondernemende vrouwen die hun voet van de rem willen halen en die voluit willen staan voor wie ze zijn en wat ze doen.

 

14 uur: ik bereid mijn coachingsessie voor vanavond voor

Deze avond heb ik een coachingsessie, dus die bereid ik nog even voor.

 

15 uur: ik gun mezelf een frisse neus

Tijd voor boodschappen en wat kleine klussen in de zaak. Even naar buiten, een frisse neus halen. Heerlijk met de zon op het gezicht!

 

16.15 uur: ook de administratie moet gebeuren

Terwijl de danslessen volop aan de gang zijn, maak ik tijd voor administratie. Mijn dochter verorbert haar vieruurtje en stort zich op haar huiswerk. Ze is zeer gedreven en een goede leerling, dus ik voel me best trots!

 

18.30 uur: we eten samen met het hele gezin

Op woensdagavond maken we er een punt van om met het hele gezin samen te eten. Mijn man is politie-inspecteur en heeft onregelmatige uren. In combinatie met de dansschool is samen eten dan ook niet altijd een evidentie. Hij heeft drie kinderen die al in de twintig zijn en op woensdag graag eens op bezoek komen. Soms eten ze dan mee.

Gestructureerde maaltijden vind ik belangrijk. Hiervoor maak ik handig gebruik van Hello Fresh. Wekelijks kan je kiezen welke maaltijden je wilt ontvangen: lekker, vers en gezond! Handig bij krappe deadlines en een volle agenda.

 

19.30 uur: ik coach een ambitieuze vrouw

Mijn coachingsessie gaat van start. De vrouw met wie ik werk zit volop in haar creatiefase. Naast de job die ze ondertussen jaren uitvoert, droomde ze ervan om haar passie uit te bouwen. De overgang van werknemer naar (deeltijds) zelfstandige is ingezet en ze gaat een boeiende periode tegemoet. Het is fantastisch om te zien wat ze op relatief korte termijn allemaal heeft gerealiseerd.

 

20.30 uur: nog even sporten

Ik geloof sterk in een gezonde geest in een gezond lichaam, dus sport ik nog een uur.

 

21.30 uur: ik keer huiswaarts en gun mezelf nog even rust

Ik sluit het danscentrum, neem een deugddoende douche en ga mijn dochter nog een kus geven in bed.

Ik verwerk thuis nog snel de dringende mails van die dag en werk mijn planning voor morgen bij. Ik werk ook verder aan onze vernieuwde website, want de invoer en opmaak ervan vraagt veel tijd en energie. Ik werk nog door tot 23.30 uur, om dan nog even tv te kijken. Ik hou ervan om de zinnen nog wat te verzetten na een lange dag en even zalig niets te doen.

 

Morgen is er weer een nieuwe dag!

Gerelateerde artikels


Time management
 • 854
 • 5 minuten
Een dag uit het leven van Jonathan goderis (Keypoint)
Time management
 • 279
 • 4 minuten
Een dag uit het leven van Lesley Hoste
Time management
 • 750
 • 4 minuten
Een dag uit het leven van Yasmin Vantuykom (Efluenz)
Time management
 • 150
 • 3 minuten
5 tips voor efficiënter time management