JOUW VERHAAL HIER

Mensen doen graag zaken met mensen. Klanten en werknemers willen het gezicht kennen achter het bedrijf waarmee ze zullen samenwerken en vinden een emotionele klik vaak belangrijk. En jij als ondernemer wil enkel de ideale klant of werknemer aantrekken. Mensen die dezelfde waarden en normen uitdragen en al even ambitieus zijn als jijzelf.

Overondernemers.be is een platform voor ondernemers die hun verhaal, inzichten en kennis willen delen en inspireren. Maandelijks laten zo'n zo'n 2000 bezoekers op de website en enkele duizenden volgers op Facebook, LinkedIn en Instagram zich inspireren door verhalen zoals dat van jou. Maak gebruik van een onafhankelijke bron om jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf in de kijker te zetten. 

 

Heeft je bedrijf binnenkort wat te vieren? Ben je genomineerd voor een award of organiseert je bedrijf een evenement of feest? Dan is een ondernemersverhaal over de bedrijfsleider een mooie aanvulling op je marketingplan.

Twee zaakvoerders, vennoten of partners? Een duoverhaal behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Bekijk de mogelijkheden

 

Haal het beste uit jouw verhaal

Deel je expertise in een gastblog

Naast ondernemersverhalen wil Overondernemers.be ook interessante content over sales, marketing, fiscaliteit, management, leadership en meer delen. Richt jij je net zoals Overondernemers.be vooral tot ondernemers? Deel dan een stukje van je expertise om je personal brand te versterken. Jij zorgt voor de content, ik voor het podium.

Interesse? Laat een berichtje na en dan bezorg ik je meer informatie.

Overondernemers.be

Een initiatief van Phebe D'hondt

phebe@overondernemers.be

Alle inhoud op deze website is auteursrechtelijk beschermd.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Youtube Icoon